Környezetvédelem

Az Európai Uniós környezetvédelmi jogszabályok világszinten a legszigorúbbak közé tartoznak, melyek mind arra hivatottak, hogy a környezet állapotát óvják és vele együtt biztosítsák az élőlények, köztük az emberek megfelelő életminőségét. Fejlődésünk legyen fenntartható, mely hasznos mind számunkra, mind környezetünk részére.

Bízza ránk környezetvédelmi feladatait!

A jogszabályok világában eligazodni néha bonyolult feladatnak tűnik. Az ember sokszor a kérdéseit a szőnyeg alá söpri, ehelyett jobb megoldás hozzáértő kezekbe adni cége esetleges környezetvédelmi feladatait.

Célunk olyan átfogó szolgáltatás nyújtása, mely kielégíti az Ön igényeit és megfelelteti cégét a jogszabályi követelményeknek, hogy Önnek több ideje maradjon cégére.

Amiben segíteni tudunk:

– kommunikáció a Hatósággal

– adatszolgáltatások elkészítése, benyújtása

– környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása

– jogszabályi megfelelés vizsgálata

– közreműködés az engedélyezések folyamatában

– felkészítés az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványra

Amire nem árt odafigyelni!

Lássuk:

Hulladék

Tudta, hogy adatszolgáltatásra kötelezett amennyiben az Ön telephelyén a keletkezett hulladék mennyisége meghaladja veszélyes hulladék esetén a 200 kg-ot, nem veszélyes hulladék esetén a 2000 kg-ot, illetve építési-bontási hulladék esetén az 5000 kg-ot?

Z

Tevékenység

Külön jogszabályban (93/1996 (VII.4.) Korm. rendelet) meghatározott környezethasználatok esetén cége környezetvédelmi megbízott alkalmazására kötelezett.

Levegővédelem

Amennyiben cége 140kWth-t meghaladó összteljesítményű tüzelőberendezéseket üzemeltet, melyek műszakilag egy kivezetésre köthetőek, úgy a pontforrás bejelentése kötelező és éves adatszolgáltatást kell benyújtania az illetékes hatóság felé.

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon, kérjen egyedi árajánlatot most. Kattintson a gombra:

Share This